Κομμωτής βάφει τα μαλλιά γυναίκας με… Nutella και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό [βίντεο]

Κομμωτής βάφει τα μαλλιά γυναίκας με… Nutella και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό [βίντεο]

Μέχρι τώρα απολαμβάναμε τη Nutella πάνω σε μια φέτα ψωμί ή σε κάποιο γλυκό. Μια μπλόγκερ όμως αποφάσισε να το πάει λίγο παραπέρα.

Η Χούντα Κατάν, μοιράστηκε ένα βίντεο στο λογαριασμό της στο Instagram μιας γυναίκας που βάφει τα μαλλιά της με ένα μίγμα από Nutella και συμπυκνωμένο γάλα.

Η γυναίκα, δοκίμασε την νέα αυτή, και άγνωστη τεχνική, σε ένα κομμωτήριο στο Ντουμπάι. Όταν μπήκε μέσα είχε ξανθά μαλλιά κι όταν έφυγε ήταν ελαφρώς πιο καστανή.

Η τεχνική – συνταγή του κομμωτή είναι απλή – ρίχνει Nutella στα μαλλιά του πελάτη, προσθέτει συμπυκνωμένο γάλα από πάνω και μετά βάζει αλουμινόχαρτα για να «στεγνώσει» η βαφή.

Μετά από λίγη ώρα, το μίγμα ξεπλένεται και έτοιμο το νέο λουκ.

Βέβαια αυτό που θα σκεφτούν πολλοί είναι το πόσο καιρό μπορεί να κρατήσει το νέο χρώμα. «Εξαρτάται από τα μαλλιά» δήλωσε ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου στην Metro. «Αν θέλετε ένα ελαφρύ καραμελέ χρώμα, μπορεί να διαρκέσει περίπου 2 – 3 εβδομάδες, αλλά αν το θέλετε πιο σκοτεινό και είστε πρόθυμοι να αφήσετε τη σοκολάτα επάνω στα μαλλιά σας για περισσότερο χρόνο, θα διαρκέσει ακόμη πιο πολύ».

Και προσθέτει: «Εκτός όμως από το χρώμα, η Nutella κάνει καλό στα μαλλιά σας γιατί τα κάνει πιο λαμπερά».